Oktober: zaposlitve v svetovalnih podjetjih in NVO

Tekoče govoriš angleško in francosko? Human Rights Watch, ki vsako leto objavi več kot 100 poročil o stanju človekovih pravic v preko 90 državah sveta, zaposli visoko motiviranega sodelavca v oddelku za komunikacije in program mednarodnega prava. Zaposlitev za polovični delovni čas (20 ur/teden) v Bruslju. Pogoji: (1) univerzitetna diploma na področju komunikacij, družbenih ved, človekovih pravic, mednarodnih odnosov ipd; (2) vsaj 1 leto  relevantnih delovnih izkušenj. Če si predan/a zaščiti človekovih pravic in imaš izrazite organizacijske in komunikacijske spretnosti, se jim pridruži! Rok za prijavo: 13.10.2016

http://bit.ly/HRW_JUSCOMMassociate

 

Razumeš delovanje finančnih trgov in njihovo urejanje na EU ravni? Te odlikuje podjetniška miselnost in kreativno pristopaš k reševanju problemov? Odlično govoriš in pišeš v angleškem jeziku? Svetovno priznana komunikacijska agencija FleishmanHillard, zaposli svetovalca za javne zadeve z znanjem s področja sektorja finančnih storitev. Svetovalec bo podpiral aktivnosti pri vodenju ključnih strank na globalni ravni, spremljal relevantne vire, pripravljal analize ključnih računov ter poročal o razvoju sektorja. Kraj: Bruselj. Rok za prijavo: prijavi se čimprej!

http://bit.ly/FleishmanHillard_jrconsultant

 

Dobro poznaš evropske programe mobilnosti, kot je ukrep K1 znotraj programa Erasmus+ in program Jamstvo za mlade. Že imaš univerzitetno izobrazbo in vsaj leto dni relevantnih delovnih izkušenj? Kot svetovalec za področje EU mobilnosti se lahko pridružiš svetovalnemu podjetju Paragon Europe, ki univerze, NVO, agencije in podjetja podpira na področju programov, ki so financirani s strani Evropske unije. Kraj: Malta. Rok za prijavo: prijavi se čimprej!

http://bit.ly/Paragon_mobilityofficer